Bescherm jouw fiets tegen diefstal en schade

Het kopen van een (elektrische) fiets is een grote investering waar je zo lang mogelijk van wilt genieten. Met de kennis dat er in Belgie in 2018 ongeveer 31.222 fietsen worden gestolen, is extra bescherming geen overbodige luxe. 

Bescherm jouw fiets daarom tegen diefstal of schade met een Kingpolis fietsverzekering.

 

Beter voorkomen dan genezen

Sluit na aankoop van een nieuwe fiets direct een fietsverzekering af. Hiermee voorkom je dat je met lege handen komt te staan. Met name voor e-bikes raden wij een verzekering aan, omdat deze zeer gewild zijn en vanwege de kostbare onderdelen helaas vaak worden gestolen.

Waarom een fietsverzekering?

Heb je via Olcay een fietsverzekering van Kingpolis afgesloten? En heeft jouw fiets schade opgelopen? Je hoeft alleen je fiets langs te brengen en wij verzorgen de reparatie en schadeafhandeling. Als de kosten van de reparatie te hoog zijn of als de fiets niet meer te repareren is, krijg je een nieuwe fiets. Ook wanneer jouw fiets gestolen is, mag je bij ons in de winkel kosteloos een nieuwe fiets uitzoeken. In het laatste geval dien je een aangifte bij de politie te doen en zowel het proces-verbaal als de twee originele sleutels mee te nemen.

Vergeet niet gebruik te maken van een ART GOEDGEKEURD SLOT en meld verlies van een sleutel of vervanging van een slot altijd direct bij je verzekering.

 

Kingpolis fietsverzekering

Verzeker jouw nieuwe of tweedehands fiets door te kiezen uit: de voordelige Diefstal verzekering, de uitgebreide Casco Compleet verzekering of de speciaal voor de e-bike ontwikkelde Casco Compleet verzekering inclusief Garantie. Bij het laatste pakket zijn zelfs de onderdelen en batterij van je e-bike verzekerd. Bovendien hanteert Kingpolis ook bij de goedkopere pakketten geen afschrijving. 

Met een Kingpolis fietsverzekering kun je rekenen op 24/7 pechhulp 

Stel je vragen aan ons. Of neem een kijkje op de website van Kingpolis voor meer informatie.

 

TERUG NAAR BOVEN