Wow, de nieuwe Cortina E-Silento stond plots voor onze deur!

door Kenneth De Decker aan November 04, 2020

Gisteren stond plotseling de nieuwe Cortina E-Silento voor onze Olcay-deur. We hebben alle details voor jullie samengevat in dit blogartikel.

De Cortina E-Silento: de meest vooruitstrevende en sportieve e-bike in de Cortina collectie.

Met de E-Silento maak je een statement bij je collega’s en vrienden. De E-Silento heeft een fraai designed frame met veel slimme geïntegreerde oplossingen. Daarnaast is deze fiets ideaal voor je dagelijkse rit naar het werk, dus laat de bus, tram en metro voor wat ze zijn en fiets heerlijk tot aan de voordeur van je werkplek.  

Erkenning als Goed Industrieel Ontwerp (GIO)

De innovatieve E-Silento Pro van Cortina heeft een prijs in de wacht gesleept: een GIO-award! De jury van de GIO prees met name het eigen karakter van de e-bike en de duidelijke focus op woon-werkverkeer.

Shimano Steps E6100 Middenmotor

Je bent zo op je werk met deze krachtige Shimano Steps E6100 middenmotor. Je trekt met deze e-bike nét niet de klinkers uit de straat.

Met geïntegreerde Darfon 500 WH Accu

De comfortabele E-Silento rijdt en oogt als een normale fiets, maar gaat alleen een stuk harder. Je gaat onbezorgd op pad: de uitmuntende actieradius zorgt voor een fantastisch bereik!

Rugtas Washington

De achterdrager is een zogeheten low carrier en zorgt niet alleen een strak uiterlijk. Op deze achterdrager kun je heel gemakkelijk een Cortina Washington tas op en af klikken en je laptop mee te nemen. 

Nu (pré-) bestellen in onze webshop

Ben jij helemaal mee? Dan kan je nu dit nieuwe model bestellen via onze webshop!

Herenmodel
Damesmodel
 

TERUG NAAR BOVEN