Veiling voor unieke graffiti canvas t.v.v. Feestvarken vzw

door Kenneth De Decker aan June 05, 2020

Tijdens Kamp Olcay heeft onze huis-graffiti-artiest Kentouchthis een unieke canvas gemaakt: 1 meter op 2,5 meter. Deze is afgewerkt en dus klaar om geveild te worden ten voordele van Feestvarken vzw.

Op dinsdag 2 juni 2020 zijn we een uitdaging gestart voor een goed doel, die we een warm hart toedragen. Onze graffiti artiest Kentouchthis keerde terug naar Vosselaar, na zijn kunstwerk dat hij voor de winkel heeft gemaakt. 

Graffiti-artiest Ken Horemans onder de naam "Ken touch this!" tevens ook meubelontwerper te bezichtigen in zijn atelier te Herentals genaamd SPLINTERED. (Funky Furniture).

Wat is er gebeurd?

Sinds dinsdag 2 juni 2020 heeft 'Kentouchthis' een canvas gemaakt van 1 op 2,5 meter, waar hij volledige vrijheid kreeg om een kunstwerk te maken. De sleutelwoorden die hij had meegekregen waren:

  • Fiets
  • Kinderfeest
  • Feestvarken

En de canvas is nu klaar om verkocht te worden.

En dan nu: bieden maar!

Zaakvoerder Olivier Van Gool is papa en pluspapa van 2, dus hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om kinderen een schitterende verjaardag te geven. 

Je kan vanaf nu bieden op dit graffiti kunstwerk via het onderstaande formulier. Ook kan je zien wat iemand anders al heeft geboden, wat belangrijk is voor jouw bedrag ;-). 

De veiling loopt t.e.m. zondag 7 juni 2020 - 23:59 uur. Op maandag 8 juni 2020 maken we de winnaar bekend. En dan nu: bieden maar!

 

TERUG NAAR BOVEN