Olcay herlanceert, na corona, voor het goede doel

door Kenneth De Decker aan October 04, 2021

Olcay Belgium, het gezelligste fietsconcept in de Kempen, organiseert opnieuw een opendeurdag en dit op zaterdag 23 oktober 2021: Reboot. Dit is het eerst event na corona, waar ze ook het goede doel aan koppelen.

De gekende winkel in Vosselaar stond bekend voor het organiseren van unieke events en opendeurdagen zoals Kamp Olcay (zeven dagen kamperen in de winkel) en Bar Bike Que. Dankzij de afgelopen twee jaar, is er geen organisatie kunnen plaatsvinden en daar maken ze nu verandering in.

Gedurende één dag, zaterdag 23 oktober 2021, worden de duren geopend van 9 t.e.m. 20 uur. De nieuwigheden voor 2022, acties op accessoires en de nodige hapjes & drankjes zullen aanwezig zijn.

Meer nog dan fietsen, draagt zaakvoerder Olivier Van Gool het goede doel hoog in het vaandel.

Dankzij de BMX-activiteiten van zijn jongste zoon Louis, kwam hij in contact met Jelle van Gorkom, die nu ook een persoonlijke vriend is geworden. Deze Nederlandse atleet, begon zijn carrière als één van de beste BMX’ers ter wereld. Tijdens één van de dagelijkse trainingen, stond daar plots het noodlot. Hij had een zwaar ongeval en de artsen vreesden dat hij nooit meer zou kunnen praten of lopen: hij heeft de fysiek én mentale uitdagingen overwonnen.

Met zijn Foundation, wil hij graag - samen met zijn vriendin - anderen helpen om hun uitdagingen te overwinnen. Het fysieke letsel is een zaak, velen vergeten dat de mental gezondheid dan ook een stevig klap krijgt. Daarom bouwen ze het ’Traumatic Brain Injury TBI’, waar ze de eigen ervaring delen met anderen om hun leven te verbeteren. Een grote visie wat een stevig stukje kapitaal vraagt, want ook wellbeing is een belangrijke factor in het herstel.

Deze opendeurdag zal de nodige opbrengsten genereren voor de Jelle van Gorkom Foundation, dankzij het schenken en verkopen van unieke koffie - een speciale fietsverkoop met de steun van Cortina Bikes en de vrije giften die mensen kunnen doen gedurende de dag zelf. Deze actie is vanaf nu ook beschikbaar in de webshop van Olcay Belgium.

Reboot, de opendeurdag van Olcay Belgium, zal plaatsvinden in én voor de gekende winkel: Antwerpsesteenweg 113, 2350 Vosselaar. Doorlopend ben je meer dan welkom en kan je de verschillende activiteiten ontdekken.

TERUG NAAR BOVEN