Olcay Belgium heropent met Kerstactie en gratis fiets

door Kenneth De Decker aan December 01, 2020

Olcay Belgium, het gezelligste fietsconcept van de Kempen, mag op 1 december 2020 opnieuw de deuren openen. De tweede lock-down gaf opnieuw inspiratie, in navolging van de verschillende initiatieven tijdens de laatste maanden. Deze keer kan je een gratis fiets winnen, dankzij de Kerstactie.

Alle niet-essentiële winkels mogen de deuren openen deze week, dus ook Olcay Belgium heeft zich hier in voorbereid. Het zijn geen gemakkelijke tijdens voor de fietsenwinkels, want deze periode is normaal het laagseizoen (wegens de lagere temperaturen).

Kerstactie

Fietsen is gezond en dat kan je doen heel het jaar lang. Daarom wil Olcay tegen de stroom inzwemmen en lanceren ze een leuke Kerstactie.

Win een gratis fiets

Tot en met 23 december 2020 maak je kans op een gratis Cortina Foss m/v (ter waarde van 599 euro). Je kan deze winnen, door te surfen naar de webshop www.olcay.be en een Kerstbal te kopen.

Voor de winkel staat een meters hoge kerstboom en de kerstballen worden ook hier opgehangen. Zo zal er extra sfeer zijn in de Antwerpsesteenweg, tijdens deze donkere dagen.

Fietsherstellingen

Alle type fietsherstellingen zijn opnieuw toegelaten, daarom is de agenda van het atelier aangepast om de grote vraag hiernaar te beantwoorden: www.fietsonderhoud.be

De winnaar...

Tijdens Kerstavond wordt er een Facebook live-uitzending gepland, waar een onschuldige kinderhand de winnaar van de Cortina-fiets zal bekend maken.

TERUG NAAR BOVEN