Olcay Belgium blaast even uit vanaf 24 december 2020 t.e.m. 3 januari 2021

door Kenneth De Decker aan December 18, 2020

Het jaar 2020 is voor iedereen bizar geweest, vol met uitdagingen op privé- en professioneel vlak. Als gezelligste fietsconcept van de Kempen, hebben we ons 200% gegeven om jullie, onze klanten, te helpen tijdens deze bizarre maanden.  Het wordt ook tijd om even uit te blazen.

Het werkatelier, winkel en pick-up service draaien nog op volle toeren, t.e.m. donderdag 23 december 2020. 

Daarom geven jullie graag nog enkele tips, om de laatste dagen van het jaar extra aangenaam te maken:

  • Heb jij nog een fietsonderhoud? Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de komende werkweek, surf naar www.fietsonderhoud.be.
  • Zoek jij een fiets om, tijdens de Kerstvakantie, ook even uit te blazen? We hebben verschillende modellen in de showroom staan van Cortina, startende vanaf 599 euro (ook elektrische modellen in stock!). 
  • Wil jij een Cortina Foss-fiets winnen (ter waarde van 599 euro)? Surf dan naar www.olcay.be, koop een Olcay/Cortina-Kerstbal (5 euro) en zo doe je automatisch mee aan deze Kerstballenactie. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een speciale Facebook-live-uitzending op Kerstavond. 
  • Het Kerstfeest staat voor de deur en nog geen cadeau? Doe een Olcay-cadeaubon cadeau via onze webshop en wij zorgen er voor!

Vanaf vrijdag 24 december 2020 t.e.m. maandag 3 januari 2021 blazen we even uit, samen met onze familie.

De webshop www.olcay.be blijft steeds beschikbaar voor jullie, waar je veilig en snel artikelen kan bestellen. Fietsherstelling kan je opnieuw inboeken vanaf dinsdag 4 januari 2021.

We wensen iedereen fijne feesten, een prettige Kerstperiode en een schitterend 2021 toe!

Met vriendelijk groeten,

Olivier en Cecilia

TERUG NAAR BOVEN