Nieuw: Olcay Private Shopping op donderdag

door Kenneth De Decker aan January 29, 2021

Sinds enkele weken zijn onze winkel én atelier op volle toeren aan het draaien. De huidige maatregelen zorgen voor een bepaalde manier van werken, waardoor dit veilig en vlot kan verlopen. Ook willen we de ervaring, bij de aankoop van jouw nieuwe fiets, nog verbeteren. Daarom lanceren we Olcay Private Shopping!

Hoe werkt het?

Doorheen de week hebben we verschillende momenten waar we actief zijn in onze winkel, gecombineerd met het atelier. De Corona-maatregelen vragen ook dat je alleen komt én door de indeling van onze winkel is er een beperking qua aantal bezoekers. 

Als gezelligste fietsconcept van de Kempen, willen we onze adviserende rol nog beter opnemen. Met correcte informatie en het bekijken van de vele opties/mogelijkheden, kunnen we samen de fiets van jouw dromen vinden.

Daarom lanceren we Olcay Private Shopping, met een vaste VIP-avond op donderdag.  Wil je op een andere moment een afspraak? Dan kijken we even in de agenda wanneer dat het beste past.

Op deze manier garanderen wij dat je alle tijd hebt om in alle rust onze collectie fietsen van merken te bekijken. Dat persoonlijk advies: daar draait het allemaal om!

Geen extra dag vakantie nemen of puzzelen in de agenda: je kan je laten informeren over het uitgebreide aanbod van Olcay Belgium.

Hoe maak je een afspraak?

Surf naar onze website en maak onmiddellijk een afspraak in de agenda. De koffie of iets extra zal klaar staan voor jou ;-).

TERUG NAAR BOVEN