Nieuw: Olcay Pick up voor fietsherstelling

door Kenneth De Decker aan November 08, 2020
Samen kunnen we de wereld veranderen OLIVIER VAN GOOL

Olcay Belgium lanceert na de succesvolle campagne 'levenslang gratis lucht' van dit voorjaar, een nieuwe dienstverlening tijdens de 2e lockdown in België: Olcay Pick Up voor fietsherstelling.

 

Het concept Olcay Pick Up

Dringende herstellingen zijn toegestaan door de overheid en zijn ook een noodzaak om je zo veilig in het Belgische verkeer te begeven. Mensen durven deze dagen zich minder te verplaatsen, door het risico op besmetting. De vraag voor dringende herstellingen steeg van zodra de mensen wisten dat ze voor meerdere weken zouden thuis zijn (iets dat ze steeds hebben uitgesteld).

Daarom heeft Olcay Belgium, het gezelligste fietsconcept van de Kempen, de pick up dienstverlening gelanceerd. Twee maal per week pikken ze de fiets bij jouw thuis op en komen deze ook opnieuw brengen. Telkens covid-proof en met een veilige manier voor betaling (via sms of e-mail).

 

Hoe werkt het?

Via www.fietsonderhoud.be kan je een afspraak inplannen, waar je jouw gegevens ingeeft + details over de fiets (type, wat de herstelling juist omvat,...) en zij doen de rest.

Olcay Pick up Service

 

Samen kunnen we de wereld veranderen

Olcay Belgium gelooft in een veilige wereld op vlak van verkeer én gezondheid. Met dit initiatief tackelt het verschillende belangrijke items:

  • Mensen kunnen veilig thuisblijven (geen overbodige verplaatsing nodig)
  • Nadat de fiets wordt teruggebracht, kunnen ze zich opnieuw veilig in het verkeer verplaatsen.
  • Sporten is gezond en wordt ook aangeraden door de overheid (conform de regels)
  • Elke dag even met de fiets rijden heeft een positieve invloed op jouw weerbaarheid en fysieke gezondheid.
  • Contactloos betalen nemen ze letterlijk: via e-mail en/of sms krijg je een uitnodiging om te betalen, zodat ook dat gedeelte vlot verloopt.
TERUG NAAR BOVEN