Kamp Olcay: 7 dagen, 24 uur op 24 en 7 uitdagingen

door Kenneth De Decker aan May 20, 2020

Olcay Belgium, het gezelligste fietsconcept van de Kempen, zit niet stil. Na de vernieuwing van het interieur, digitalisatie van de systemen, een hologram en graffiti kunstwerk voor de deur, lanceert het nu Kamp Olcay: 7 dagen, 24 uur op 24 en 7 uitdagingen.Net voor de lockdown, waren de jaarlijkse opendeurdagen gepland. Deze moesten vroegtijdig afgeblazen worden en de rest is Corona-geschiedenis.

Deze periode is de drukste periode in de fietsenwereld en er is (spijtig genoeg) heel wat tijd verloren gegaan. Daarom organiseert Olcay Belgium het concept Kamp Olcay, in samenwerking met Giant.

Gedurende 7 dagen, vanaf maandag 1 juni 2020, zal Olcay 24 uur op 24 aanwezig zijn. In de vorm van activiteiten, uitdagingen en afspraken die je via www.olcayopafspraak.be kan boeken (voor de aankoop van fiets, leasing of accessoires). Uiteraard blijven de COVID-19-richtlijnen van kracht en is een afspraak maken verplicht.

Je kan Olcay uitdagen ( in de stijl van Kamp Waes) en een idee sturen naar info@olcay.be. De eerste uitdaging staat reeds vast: Cecilia (vrouw van de zaakvoerder Olivier Van Gool) en communicatiepartner Kenneth De Decker (Ageré) gaan maandag 1 juni op toertocht met de mountainbike naar de Lilse Bergen.

Ook komen de graffiti artiest, Feestvarken vzw, Giant en nog andere partners aan bod gedurende deze 7 dagen Kamp Olcay.

Alle info kan je ook terugvinden op www.kampolcay.be.

 

TERUG NAAR BOVEN