Graffiti kunstwerk ten voordele van Feestvarken vzw tijdens Kamp Olcay

door Kenneth De Decker aan May 27, 2020

Vanaf maandag 1 juni t.e.m. zondag 7 juni 2020 organiseert Olcay Belgium het event Kamp Olcay: 7 dagen, 7 uitdagingen, 24 uur op 24.

Op dinsdag hebben we een uitdaging die we een warm hart toedragen. Onze graffiti artiest Kentouchthis keert terug naar Vosselaar, na zijn kunstwerk dat hij voor de winkel heeft gemaakt. 

Graffiti-artiest Ken Horemans onder de naam "Ken touch this!" tevens ook meubelontwerper te bezichtigen in zijn atelier te Herentals genaamd SPLINTERED. (Funky Furniture).

Feestvarken vzw speelt ook in dit verhaal een grote rol.

Wat gaat er gebeuren?

Op dinsdag 2 juni 2020 zal 'Kentouchthis' starten aan een canvas van 1 op 2,5 meter, waar hij volledige vrijheid krijgt om een kunstwerk te maken. De sleutelwoorden die hij meekrijgt zijn:

  • Fiets
  • Kinderfeest
  • Feestvarken

En wat dan?

Zaakvoerder Olivier Van Gool is papa en pluspapa van 2, dus hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om kinderen een schitterende verjaardag te geven. 

We lanceren in de komende week de link om te bieden op dit kunstwerk. Ook hier gaan alle inkomsten naar Feestvarken vzw, waar we als Olcay Belgium investeren in de graffiti artiest.

Bekijk alle activiteiten en planning op de pagina van Kamp Olcay

TERUG NAAR BOVEN