GIANT RIDECONTROL E-BIKE APP

door Olivier Van Gool aan October 20, 2020

De wereld van connectiviteit opent met de Giant RideControl E-bike-app. Met deze handige app kun je je smartphone verbinden met je e-bike*. De RideControl app onderscheidt zich van andere fiets-apps door drie kernfuncties, waaronder tuningsmogelijkheden, fitnessgegevens, navigatie* en notificaties. De Giant E-bike-app is te gebruiken met Giant E-bikes vanaf modeljaar 2019.

PERSONALISEREN

Met de Giant E-bike-app is het nu mogelijk om de motorinstellingen af te stemmen en een ondersteuningsverhouding te kiezen die het meest geschikt is voor je rijstijl en het terrein waar je rijdt. Je kunt kiezen tussen sterkere, agressievere prestaties of de ondersteuning afstemmen voor een comfortabelere rit. Het is aan jou. De motor wordt geleverd met standaardinstellingen en is instelbaar met de app.

 

FITNESS

E-bikes bieden een breed scala aan rijmogelijkheden - van het gemakkelijker maken om verder te trappen en verder te fietsen, tot fietsen voor fitness. De Giant RideControl-app beschikt over nieuwe fitnessfunctionaliteit, zodat je doelen kunt stellen op basis van tijd, afstand, calorieën of hartslag. Feedback wordt direct in de app weergegeven. Na je rit toont de app je resultaten en prestaties, inclusief het menselijke en motorische verbruik.

NOTIFICATIE / MELDINGEN

De verbinding tussen de app en een e-bike maakt het mogelijk om tijdens het rijden inkomende oproepen, berichten en vergaderingen op het RideControl EVO-display weer te geven. (Als de e-bike is uitgerust met RideControl One of Charge, worden deze meldingen niet weergegeven.)

* Niet beschikbaar i.c.m. iOS

Download Manual [PDF]

U kunt de RideControl-app hier downloaden:

TERUG NAAR BOVEN