Een nieuwe tweedehands fiets? Dat kan!

door Kenneth De Decker aan April 22, 2020

Sinds enige tijd zijn we gestart met het aanbieden van tweedehands fietsen, onder het label ‘Olcay Approved Bikes’. Net zoals een nieuwe fiets, vinden we het belangrijk dat een tweedehandsfiets de nodige check-up krijgt zodat je veilig en met plezier de weg op kan. 

Krijg ik dan rommel?

De selectieprocedure is heel streng. Enkel als wij als winkel potentieel zien in de fiets en er geen gebreken aan zijn, nemen we dit op in onze webshop: https://olcay.be/collections/olcay-approved-bicycles

We controleren de fiets op de verschillende punten, doen herstellingen waar nodig en maken professionele foto’s voor onze website. 

Kan ik dan al mijn fietsen komen afzetten?

Neen, er is wel 1 voorwaarde: we helpen onze klanten graag verder. Iemand die een nieuwe fiets koopt, kan zo de ‘oude’ fiets doorverkopen en krijgt het label ‘Olcay Approved Bikes’.

Wij zorgen voor het onderhoud voor verkoop, de foto’s en de promotie op onze website en jullie krijgen de centjes - handig toch?

We hebben een groot netwerk, waardoor sommige fietsen binnen de 24 uur verkocht worden. Als je zelf op zoek bent naar een nieuwe tweedehands fiets, dan kan je terecht op onze website. 

Aanbod

Van een tweedehands stadsfiets, mountainbike tot koersfiets, voor dames én heren, daar kan je voor terecht bij Olcay Vosselaar. 

Klik door naar https://olcay.be/collections/olcay-approved-bicycles en bestel vandaag nog jouw Olcay Approved Bike!

ps: zoek je een nieuwe fiets en wil je van jouw ‘oude’ fiets vanaf? Stuur ons een mailtje met foto’s en info naar info@olcay.be

TERUG NAAR BOVEN