Basil: spread the cycling joy

door Kenneth De Decker aan April 18, 2020

Al sinds 1976 streeft Basil  ernaar om jou nog vaker van jouw fiets te laten genieten. Dat doen ze met de eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Met een complete collectie fietsmanden, tassen, accessoires, passend bij jouw persoonlijke wensen en stijl, maakt Basil nu nog meer mensen gelukkig.

Filosofie en geschiedenis

Basil ziet je graag genieten op de fiets. Vandaar dat ze mooie en functionele fietsaccessoires maken die je stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in het familiebedrijf (vandaar ook de samenwerking met Olcay Vosselaar). Hun passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Ze willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leert Basil van, elke dag opnieuw. Dit combineren ze met hun gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen met jullie, kunnen ze het fietsgeluk verspreiden. Doe je met hen mee?

Basil staat ook voor enkele vaste waarden:

  • Doordacht ontwerp
  • Fashionable design
  • Hoge kwaliteit
  • Sinds 1976

Aanbod

Basil heeft verschillende types accessoires

We zijn trots als Olcay Vosselaar, om met Basil samen te werken. In onze webshop kan je heel wat artikelen terugvinden. Ben je nog op zoek naar iets anders? Surf naar de website van Basil en geeft het door via info@olcay.be. Dan bestellen wij dit voor jou en zorgen voor een vlotte levering.

Webshop Basil op Olcay website

https://www.basil.com/nl/TERUG NAAR BOVEN