Actie Basil Ever-Green serie: inzetten op duurzaamheid

door Kenneth De Decker aan October 22, 2020

Tijdens de 10 dolle Basil-dagen, zetten we de 5 brand elements van onze leverancier in de kijker, telkens met een extra cadeau voor jullie wanneer je dit artikel besteld. Vandaag tonen we de Basil-Ever-Green Serie.

Geschiedenis Ever-Green reeks

Toen Marthijn van Balveren, de eigenaar van Basil, de prachtige botanische illustraties van Meggy Lemmens zag, wist hij dat hij het werk van deze getalenteerde Nederlandse artiest op andere manieren wilde laten zien.


Die gelegenheid kwam met de introductie van de Basil Ever-Green serie, inclusief een 14-19 liter rugzak en 28-32 liter dubbele fietstas met een polyester stof die als katoen aanvoelt en gemaakt wordt van 40% gerecycled plastic.

De Basil Ever-Green serie zal bovendien het Choose Green label dragen dankzij de milieuvriendelijke materialen, waaronder veganistische lederen details en antieke bronzen afwerkingen. Dit is een must-have serie die geen concessies doet aan de functionaliteit.

De rugzakbanden laten zich verlengen voor het dragen over de schouders en zijn voorzien van het Basil Hook-On systeem onder een verborgen vak.

Of je nu boodschappen doet, met vrienden afspreekt of naar de winkel gaat, de Basil Ever-Green tassen zijn een ware statement.

Actie Ever-Green serie en Olcay Belgium

Als je één van de Ever-Green producten koopt, dan krijg je daar een Basil-bel zomaar bij (ter waarde van 12,99 euro).

Tijdens de bestelling, kies je dan jouw favoriete kleur en dan komt deze gratis bij ;-).

Bezoek onze Olcay Belgium webshop en geniet onmiddellijk van deze actie!

TERUG NAAR BOVEN